vrijdag 28 september 2012

Recensie: Carly Rae Jepsen - Kiss

Als iemand met een stem zo schattig als die van Carly Rae Jepsen vraagt of je haar misschien wilt bellen, kun je niet weigeren. Nu wil Carly graag dat je naar haar nieuwe album 'Kiss' luistert, maar de vraag is of die uitnodiging net zo onweerstaanbaar is.

Carly Rae Jepsen werd in 2007 derde bij Canadian Idol. Maar pas begin dit jaar verwierf ze internationale bekendheid, nadat Justin Bieber twitterde over Carly's single 'Call Me Maybe'. Carly is met haar uiterst brave imago de Taylor Swift van de popmuziek. Ze vindt het alleen maar vleiend dat mensen haar jonger schatten dan 26 jaar dankzij haar altijd dartele en kleurrijke voorkomen. Sinds haar debuutalbum 'Tug Of War' is Carly naar eigen zeggen gegroeid als artieste en ze vergelijkt haar nieuwe nummers met kleding van Versace en Moschino, omdat ze 'stralen'. Grauw is haar album inderdaad niet, maar je kunt je geld
beter aan kleding uitgeven.

De gehele recensie is gepubliceerd op
Studenten.net.

Recensie: Pink - The Truth About Love

De naam van P!nks laatste album, 'Greatest Hits… So Far!!!' uit 2010, doet vermoeden dat P!nk nog meer hits wil maken. P!nk benadrukt dat de geboorte van dochter Willow in 2011 haar niet heeft veranderd; ze is nog steeds 'nuts' en 'angry'. Hoeveel hitmateriaal bevat P!nks nieuwe album 'The Truth About Love'?
Het settelen met haar man en kind zorgde voor een hoogtepunt in P!nks privéleven, maar het stoppen met roken bracht iets anders tot een nieuwe hoogte: haar stem. Ze kan sinds kort een octaaf hoger zingen en dat laat P!nk horen op 'The Truth About Love', haar zesde studioalbum sinds haar debuut uit 2000. Het is 'in' om dancenummers te maken, maar daar heeft P!nk naar eigen zeggen geen zin in; ze doet liever haar eigen ding. Ze is weliswaar niet achter de dancetrend aangehuppeld, maar trouw aan zichzelf blijft ze op dit album niet.

De gehele recensie is gepubliceerd op
Studenten.net.